Suchen

Ottolenghi, Yotam: Ottolenghi Simple

Yotam Ottolenghi is a cookery writer and chef-patron of the Ottolenghi delis and NOPI and ROVI restaurants. He writes a weekly column in The Guardian¿s FEAST magazine and has published seven Sunday Times and New York Times bestselling cookbooks: PLENTY and PLENTY MORE (his collection of vegetarian recipes); OTTOLENGHI: THE COOKBOOK and JERUSALEM, co-authored with Sami Tamimi; NOPI: THE COOKBOOK with Ramael Scully; SWEET with Helen Goh; and OTTOLENGHI SIMPLE with Tara Wigley. Yotam has made two 'Mediterranean Feasts' series for More 4, a BBC4 documentary, 'Jerusalem on a Plate¿ and his hugely popular 'Simple Pleasures' podcast. ottolenghi.co.uk. @ottolenghi

Artikelnummer: 978-1-78503-116-8
Fr. 44.50
decrease increase
Autor Ottolenghi, Yotam
Verlag Random House UK
Einband Fester Einband
Erscheinungsjahr 2018
Seitenangabe 320 S.
Meldetext Lieferbar in 24 Stunden
Ausgabekennzeichen Englisch
Masse H28.0 cm x B20.0 cm x D3.0 cm 1'376 g
Coverlag Ebury Press (Imprint/Brand)
Benutzer, die diesen Artikel gekauft haben, haben auch gekauft

Muhar, Susanne (Hrsg.) : Flüsse der Alpen

978-3-258-08114-4
Vielfalt in Natur und Kultur
Fr. 59.00

Fitze, Urs : Gewässerperlen - die schönsten Flusslandschaften der Schweiz

978-3-03800-086-0
Mit Wanderungen für eindrückliche Naturerlebnisse am Wasser
Fr. 50.90

Carrey, Jim : Memoirs and Misinformation

978-0-525-65597-8
A novel
Fr. 33.90

Nosrat, Samin : Salt, Fat, Acid, Heat

978-1-4767-5383-6
Mastering the Elements of Good Cooking
Fr. 43.90

Kronenberg, Heidi (Hrsg.) : Gruß aus der Küche

978-3-85869-887-2
Texte zum Frauenstimmrecht
Fr. 27.00
Filters
Sort
display