Suchen

Tartine Book No. 3

Ancient Modern Classic Whole

Aimed at the experienced baker who wants to use Chad Robertson's famous techniques for baking both bread and pastry with whole grains. Includes step-by-step photographs and text throughout.

Artikelnummer: 978-1-4521-1430-9
Fr. 44.50
decrease increase
Produktspezifikation
Autor Robertson, Chad
Verlag Abrams & Chronicle
Einband Fester Einband
Erscheinungsjahr 2013
Seitenangabe 304 S.
Meldetext Lieferbar in 48 Stunden
Ausgabekennzeichen Englisch
Masse H25.9 cm x B22.0 cm x D3.2 cm 1'380 g
Coverlag Chronicle Books (Imprint/Brand)
Artikelart Lager
Reihe Tartine
Benutzer, die diesen Artikel gekauft haben, haben auch gekauft

Der Herr der Ringe

978-3-608-93984-2
Neuüberarbeitung und Aktualisierung der Übersetzung von Wolfgang Krege
Fr. 48.90
Filters
Sort
display